Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

JauTV & The Xuscos

vLOGS, CÒMICS, CONTES, MÚSICA i podcast

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Biografia

THE XUSCOS SON: Mr. JAU & RAIMOND. 

🧐Biografía d'en Raimond🧐

Vaig decidir néixer a Badalona, el mateix any que van inventar-se la constitució espanyola, i aviat em vaig adonar que en aquest món tant estrany, tothom creu en el que vol creure, i en general tothom vol que ells sense assenyalar-los els punts dèbils o dubtosos que puguin tenir aquestes creences. Davant d'aquest panorama, vaig decidir no creure en res de res, em vaig fer nihilista, si li voleu dir així, però no vaig trigar gaire a adonar-me que mantenir-se ferm en aquesta actitud era impossible i inviable, així que ara canto amb el meu germà gran cançons on escupo al món tot el que em passa pel cap, i així d'alguna manera em sento una mica millor. Ah, si, també ajudo al meu estimat germanet a escriure els guions del còmic del Superporc, i ara ens hem embarcat en aquest nou experiment de fer podcasts junts, i de tant en tant Twitch, no sé pas què faria sense mi!
Rai. 

🤟Biografia d'en Jaume🤟

Doncs jo vaig nèixer a Barcelona, i com sempre remarco, em van batejar a la catedral. Tota la vida m'he dedicat a dibuixar, escriure, i fer el pallasso. Com a dibuixant, he publicat diversos fanzines en català com la revista "Indianu", el còmic "Superporc", "Venes i budells", i molts altres. De tots ells, "Superporc" va ser el més estimat pel públic. El descobriment de Youtube, l'any 2007, va despertar les meves ganes de fer humor en un canal que vaig anomenar Jaumesclub, on va  nèixer el duet musical "The Xuscos" format amb el meu germà Raimond. Una de les coses que més vergonya em feia a la vida era cantar en públic, però gracies a ell vaig trencar aquesta barrera i vam començar a crear cançons que ens van portar a actuar en els locals més prestigiosos de Barcelona, Per aquesta època vaig començar a fer d'actor, protagonitzant diversos anuncis de TV i una sèrie de la Xarxa de TV local: "Cuntrol-Z". En els últims anys he treballat en una empresa tecnologica creant una xarxa social un joc per a mòbils anomenat "Chachi", i durant el pandèmic any 2020 vaig crear  JauTV, el meu canal de youtube en català. En aquests moments a més, participo en el divertit podcast "Maleïts malparits" amb en Jacint Casademont  i acabo de començar The Xuscos podcast amb en Raimond i Un home 10 a les 10 cada dia de dilluns a divendres a les 10 del matí a twitch.tv/jaumefibla. Una forta abraçada a tothom!!!
Jau.