Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

JauTV & The Xuscos

vLOGS, CÒMICS, CONTES, MÚSICA i podcast

  • 0
    Mecenes
  • 0€
    mensuals
  • 0.0€
    total

🖋Conte: L'hortet de la Maria. By Mr. Jau

Quan la vida al camp et senta bé: recordant l'hortet de la Maria amb un conte eròtic.
Avui us deixo un conte gratuït, perquè conegueu una mica el meu estil, que no és pas sempre eròtic, però si sempre una mica gamberro. 

L’HORTET DE LA MARIA
La vegada que vaig ser més feliç a la meva vida, va ser aquell estiu de l’any setanta sis, quan la Maria em va convidar, finalment, a veure l’hortet de la seva masia.
Feia un dia preciós, i de seguida que vag arribar, la Maria em va ensenyar les peres. He tastat moltes peres al llarg de la meva llarga vida, però mai n’he tornat a trobar d’altres tant sucoses com les de la Maria.
Maria…
Marieta meva…
Tastar-les era com estar al setè cel… Tant dolces eren, que havia de mossegar-les suau, tendrament, talment es diria que les besava. Recordo que, enfrascat com estava, la Maria va roçar sense voler amb el colce la meva butxaca esquerra.
-Oh! has portat la flauta! -va dir exaltada i plena de joia.
-Si. M’han dit que has estat estudiant cinc anys al conservatori del Liceu. He pensat en portar-la perquè la toquessis una miqueta.
-Oh, si, siusplau! Deixa’m fer-te un solo de flauta!
Només de veure amb quina gracia la Maria agafava l’instrument, llàgrimes de plaer van aflorir als meus ulls de jovencell enamorat, però sentir com la tocava era una experiencia impossible d’igualar ni per la millor orquestra de cambra. Em vaig sentir abocat a un plaer indescriptible, sense limits, només interromput quan, secament, la Maria em va mirar als ulls i va dir dues paraules que em marcarien per a sempre:
-No sona.

Fi.

Jaume Fibla.