Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

JauTV & The Xuscos

vLOGS, CÒMICS, CONTES, MÚSICA i podcast

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
Hola, amics! Hem decidit seguir l'exemple de la gran Bel Olid i eliminar tots els nivells de suscripció, deixem, això si, la porta oberta a que creeu la vostra propia aportació, puntual o mensual. Tot el contingut que hem pujat fins ara passa a ser visible de forma gratuïta, fins i tot els còmics i relats del nivell més alt. Que la pàgina segueixi viva o es quedi així dependrà de si rebem alguna mena de feedback per part vostre. (En forma d'aportacions, xD)
Moltíssimes gracies per adelantat pel simple fet de plantejar-vos donar-nos un cop de mà, només podem dir que ens teniu el cor robat i que valorem molt la vostra ajuda. Una abraçada virtual de tot cor!
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Aquesta pàgina encara no ha creat cap tipus de subscripcions.