Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

JauTV & The Xuscos

vLOGS, CÒMICS, CONTES, MÚSICA i podcast

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Ei! Benvinguts i benvingudes a la pàgina oficial a l'Aixeta de JauTV i dels Xuscos, dos pel preu d'un. The Xuscos és un duet còmic musical format pels germans Raimond i Jaume. En Jaume sóc jo, però em podeu anomenar també pel meu nom artístic: Mr. Jau. Sóc un xicot de bon cor i millors sentiments, que viu la vida amb l'única il·lusió de fer l'existència més feliç als seus companys de planeta, especialment a les cabres i als óssos rentadors, però també a tot ésser humà que es presti.

En Raimond i jo hem col·laborat junts en la creació de còmics com Superporc, i hem fet de guionistes, escriptors, creadors d'idees per a videojocs, showmans, cantants, actors, creadors de vídeos, podcasters i altres perles, de manera que no sabem molt bé com definir-nos, potser podríem dir que som uns "entertainers", i quedar-nos tan amples.

Tot i que com podreu veure si consulteu el nostre ÍNDEX (el primer post), a la nostra pàgina podeu gaudir de molt de contingut gratuït, aconseguir mecenes és molt important per a nosaltres, amb el vostre suport, el nostre cor s'omple de joia i ens doneu el combustible que necessitem per poder continuar dedicant temps a crear nous continguts.❤

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.